Mira

Heippa kaikille!

Joukkueemme sai tänään uudet joukkueenjohtajat!
Janne ja Erika Vainio.
Jannen nro 040-5685541.
Lisää informaatiota luvassa myöhemmin :)

Hei,
Otin käyttöön sponssilinkin joka löytyy myös 2012-13 Nimenhuudossa:

Palvelussa löytyy todella paljon verkkokauppoja mm Nelly, Boozt, CDON, Supersaver ....
Mikäli asioitte palvelun verkkokaupoissa niin joukkueen tilille kilahtaa rahaa joka ostoksesta.

Sadan euron ostoksesta jopa 12 € joukkueelle LoPa 2012
1. Klikkaa verkkokauppaan

Käytä tämän sivun linkkejä, kun menet verkkokauppaan.

2. Tee ostoksesi

Voit tehdä ostoksesi normaalisti. Sponsorointi on automaattista.

3. Joukkueelle rahaa

Jokainen ostoksesi yhteis­työ­kumppaniltamme oikeuttaa sponssiin!

Tavallisimpia kysymyksiä
Olemme keränneet tähän tavallisimpia kysymyksiä joukkueen sponsorointiin liittyen. Löydät vastauksen kysymyksiisi tästä. Jos haluat tarkempia tietoja, ota yhteyttä joukkueen managereihin.

Pitääkö minun mennä verkkokauppaan joka kerta joukkueen Sponssisivun kautta?

Kyllä. Vain joukkueen Sponssisivun kautta menemällä verkkokauppa tunnistaa, että tällä kerralla tekemäsi ostokset oikeuttavat juuri kyseisen joukkueen sponsorointiin.

Kuinka paljon joukkue saa sponsorointia ostoksestani?

Mukana olevat verkkokaupat voivat maksaa joko kiinteän euromäärän tai (yleisemmin) jonkun prosenttiosuuden ostoksesi arvosta. Sponssi vaihtelee verkkokauppakohtaisesti: prosenttiosuus on yleenä 3-5% ostoksen ALVittomasta arvosta.

Maksavatko tavarat enemmän, jos ostan Sponssisivun kautta?

Ei todellakaan, usein jopa päinvastoin! Mukana olevat verkkokaupat saavat Sponssisivulla arvokasta näkyvyyttä, hyviä asiakkaita ja ovat mukana tukemassa joukkueiden toimintaa.

Näkevätkö joukkueen jäsenet, mitä ostin verkkokaupasta?

Ei, kukaan muu kuin kauppias ei tiedä mitä ostit. Joukkue näkee vain summan, jonka verkkokauppa tilittää heille.

Maksaako Sponssisivun käyttäminen joukkueelle jotain?

Ei maksa. Sponssisivua käyttämällä joukkue voi ainoastaan tienata. Nyt Sponssisivun saa käyttöön maksutta. Jatkossa mahdollisesti joudumme laskuttamaan hallinnointikuluja, mutta nekin otetaan ainoastaan jos joukkueelle tätä kautta tulevat varat kasvavat tarpeeksi.

Voinko sponssata ostoksellani useampaa joukkuetta?

Yksi ostoskerta verkkokaupassa voi hyödyttää vain yhtä joukkuetta. Voit kuitenkin tehdä monta ostoskertaa, jokaisen eri joukkueen Sponssisivun kautta.

Kuinka nopeasti varat tulevat joukkueelle?

Verkkokaupat tyypillisesti tekevät tilityksen kerran kuukaudessa: tammikuun ostokset lasketaan helmikuun puolivälissä ja tilitetään eteenpäin maaliskuussa. Viive on siis useimmiten kaksi kuukautta. Nopeaan rahapulaan tästä ei ole apua, mutta pitkän aikavälin varainkeruussa kyllä.

Saako joukkue sponssia jokaisesta Sponssisivun kautta tehdystä ostoksesta?

Mira

Eli eikun shoppailemaan :D :D

Hei kaikille,
Kiitos kaikille vanhempainiltaan osallistuneille. SUURkiitos myös eiliselle buffaväelle.

En valitettavasti ole muista kiireistä johtuen ehtinyt saada mitään muistiota vanhempainkokouksesta tehtyä, mutta tässä muutama tärkeä asia kiteytettynä:

Harkoissa ja peleissä: Vanhemmat / lasten paikalle kuljettava henkilö jää tapahtumien ajaksi paikalle seuraamaan eikä poistu esim. omille asioille.

Tämä mm. siksi että kyseessä on vielä pienet lapset. Myös tapaturma tai vastaavanlaisissa tilanteissa on suotavaa että joku lapsen tunteva aikuinen on välittömästi tavoitettavissa, eikä niin että etsitään mahdollisesti olemattomia yhteystietoja / vanhempia jolloin lapsi ja muu joukkue ei saa tarvittavaa huomiota ja toiminta kentällä häirintyy huomattavasti.

Lisäksi tämä on harrastus tapahtuma joka totutetaan vapaaehtoistyöllä, eli tämä ei ole iltapäiväkerho, pk tai muu instanssi joka hoitaa lapsia. Paikalla olevat valmentajat ovat ensisijaisesti siellä opettamassa ja ohjaamassa lapsia jalkapallon merkeissä.

Toki konflikti tilanteisiin puututaan, kengän nauhat sidotaan ja pienet fyysiset ja henkiset kolhut hoidetaan. Olisi kuitenkin suotavaa jos lapsen vanhempi olisi kentän laidalla hoitamassa nämä edellämainitut asiat.

Sitten ehkä hieman mukavampaa asiaa: VARUSTETILAUS
Eli tarkoituksena olisi tilata pelipaita, shortsit niille jotka ovat vielä ilman. Lisäksi joukkueen yhtenäisen ilmeen saavuttamiseksi mietittiin seuramallistosta mm. tuulitakkia, verkkarihousuja ja pallorepun hankkimista.
Toki saa tilata muutakin, ja ehotuksia muusta yhdistelmistä otetaan ilolla vastaan. Laitan piakkoin tuotteista kuvia tänne nimenhuuotoon.

-Niklas

Iivari

Iivari iltapäivästä, tiukka aikataulu. Ollaan aamupäivä isoveljen karusellissa.

Mikko

Joukkue tämän turnauksen osalta valitettavasti nyt täynnä.
Onko ryhmästä 1-2 vapaaehtoista aamupäivän peleihin, -11 VP joukkueen kanssa?

(poistettu pelaaja)

Lisäyksenä vielä: Korttelipassi, tai pelipassi ja vakuutus ovat pakollisia jos osallistuu turnauksiin ja eri sarjoihin.
Passi ja vakuutus uusitaan vuosittain. Korttelipassi vaihtuu itse tilattavaan pelipassiin kun joukkue siirtyy pelamaan Palloliiton alaisiin tapahtumiin ja piirisarjoihin.

Tästä toki tiedotan sitten erikseen, mutta nyt korttelipassi on passeli.